top of page

Aankomende Events

IMG_5290.JPEG

14April

Spring Drive

Maak je klaar, want op zondag 14 April vindt de Spring Drive van DCC Tours plaats! 

 

De deelnemers zullen verwelkomd worden op een prachtig landgoed bij Lage Vuursche waar zij een goodiebag en koffie of thee zullen ontvangen. Ook is hier de gelegenheid om het sublieme wagenpark te bezichtigen.

Met een prachtige route van ongeveer 130 kilometer, is het de ideale gelegenheid om de auto weer even lekker uit te laten

Zwart Elegant Onroerend Goed Flyer.PNG

Start: Bij aanvang op Landgoed Groot Kievitsdal ontvangt u een goodiebag met bijbehorend consumptiemuntje voor koffie of thee. 

Route: Deelnemers ontvangen een voorgereden route van ongeveer 130 kilometer, die we gezellig met elkaar zullen gaan rijden.

Tussenlocatie: Halverwege de rit kunnen de deelnemers genieten van een heerlijk lunchbuffet bij Restaurant De Hof in Renswoude.

Foto'sUiteraard zijn er ook weer professionele Foto- en Videografen aanwezig die de hele dag beeldmateriaal creëeren om later met de deelnemers te delen.

IMG_8275.heic

 Wat ontvang je voor een ticket?

groot-kievitsdal-23122712091065.jpg

*Let op! Bij deze tour is 400+ pk verplicht. (fabrieksaf: vanaf BMW M, Audi RS modellen etc.)

Elke auto wordt bij aanmelding beoordeeld op geschiktheid.

De kosten voor deze tour bedragen €39,50 pp. Dit is inclusief goodiebag, koffie/thee op de startlocatie en uitgebreid lunchbuffet.

ankomende events
IMG_3044.JPG
IMG_2953.JPG

Inschrijvingsformulier

u ontvangt na aanmelding zo snel mogelijk een whatsapp bericht via het nummer waarmee u zich heeft ingeschreven, daar helpen we u verder met de inschrijving

IMG_3043.JPG
Inshrijvingsformulier
bottom of page